top of page
Zoeken

Inleiding tot zelfhypnose : Ontdek de kracht van je onderbewustzijn.

Lieve lieve mensen, het is zover.

Ik heb mijn kennis en kunde over zelfhypnose te boek gesteld en uitgegeven.

Sommigen onder jullie zijn wellicht reeds bij me langsgekomen om een hypnose te ervaren, en de mensen die al kwamen weten dat de sessie wordt afgerond met een opname tot zelfhypnose.

Echter, die opgenomen zelfhypnose is er op dat moment dan ééntje die voornamelijk gericht is op de sessie waarvoor je langskwam.


Maar het kan ook gebruikt worden voor zovéél méér , en het is echt niet moeilijk.

Degenen onder ons die nu al de tijd nemen om nu en dan te mediteren zullen met zelfhypnose al een stapje voor hebben, en de tijd, om de meditatie te verdiepen tot een trance en in die trance hun belemmeringen uit het hoofd krijgen.

Of het nu om depressie gaat, stoppen met roken, moeilijk in slaap raken ... er zijn tal van zaken waar 'de mens' vandaag mee worstelt.


Wel, met het boek dat ik schreef word je stapsgewijs uitgelegd welke stappen je doet om jezelf in die trance te krijgen. Je kan er niets mee misdoen, het is 100 % veilig en het bied je 'me-time' ... tijd voor jezelf om tot jezelf te komen.


Het boek kan je eenvoudigweg bestellen via https://www.bravenewbooks.nl/stevenguiot


Ik zou zeggen ... doe UZELF dat plezier ... en moest het toch gebeuren dat je ergens tegenaan botst ... dan stuur je me maar een mailtje.


Hartelijke groeten!


Steven11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Gelukkig !

Comments


bottom of page