top of page

Over Life Coaching

Je bent moediger dan je gelooft, sterker dan je lijkt en slimmer dan je denkt

Wat houdt life coaching nu in ?

Is dat een beetje zoals een psycholoog ?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand ervoor kiest de hulp van een life coach in te schakelen.

  • Persoonlijke groei en ontwikkeling : Een life coach kan helpen bij het ontdekken van je sterke punten, waarden en doelen en helpt dan bij het ontwikkelen van strategieën om deze te bereiken.

  • Overwinnen en beVRIJden van obstakels : Ik help je bij het overwinnen van belemmerende overtuigingen, angsten en andere obstakels die je kunnen tegenhouden om vooruit te komen in het leven.

  •  Carrière en professionele ontwikkeling : Een life coach kan je helpen bij het vinden van de juiste carrièrerichting, het verbeteren van je professionele vaardigheden en het behalen van je professionele doelen.

  • Verbeteren van relaties : Ik bied hulp bij het opbouwen van gezonde relaties met anderen, verbeteren van communicatievaardigheden en het oplossen en beVRIJden van conflicten.

  •  Verhoging van je zelfbewustzijn : Het vergroten van zelfkennis en inzicht in het eigen gedrag en emoties , waardoor je beter in staat bent om positieve veranderingen in je leven aan te brengen.

Over het algemeen kan life coaching je helpen bij het identificeren van persoonlijke doelen en het ontwikkelen van strategieën om deze te bereiken.

Door middel van coaching gesprekken, oefeningen en feedback kan ik je dus begeleiden in het bereiken van je optimale potentieel.

JIJ moet het doen ... maar het hoeft NIET ALLEEN

78678FFB-C58C-45D8-9E49-84263854B267.jpeg

bottom of page