top of page

Over Hypnose

Er bestaan zoveel oplossingen als er problemen zijn die mensen ervaren.

Telkens ik iemand de vraag stel hoe hij/zij/hun hypnose zien, krijg ik steevast antwoorden die het hebben over showhypnoses. Hoe iemand ineens dacht dat hij een kikker was. Hoe iemand anders ineens vermoedde dat zij op vakantie was... om dan teruggebracht te worden naar de realiteit en te beseffen dat ze werden beetgenomen. Tot groot jolijt van een bomvolle zaal.

Dit is leuk op familiefeestjes ... 

Maar hypnose is zo veel meer dan dat! 

Eigenlijk jammer zelfs dat deze wetenschappelijk onderbouwde methode om mensen écht te helpen zo wat in een verdomhoekje geduwd wordt omwille van het beeld dat men creëert in die show-hypnoses.

En toch, ben ik blij te hebben ontdekt dat het ook een effectief middel is om de wereld mooier te maken, te beginnen bij elk individu ... elke persoon die zich ervoor open stelt om via hypnose zijn/haar/hun geest, onderbewustzijn, persoon, denken, geloven, wereld te verruimen zonder oogkleppen. 

Niet alleen dat natuurlijk, hypnose is vooral ook effectief om je te ondersteunen in de doelen die je wenst te bereiken om jezelf beter te voelen en je te bevrijden van gewoontes & handelingen die je beperken en/of ongezond zijn. Dat kan gaan van stoppen met roken, gewichtsbeheersing, angsten en onzekerheden overwinnen, moed en ondersteuning verzamelen voor wat je nu als een onoverkomelijke opdracht ziet ... de mogelijkheden zijn legio!

Be the change you want to see in the world, begin bij jezelf... heb jezelf lief om anderen lief te kunnen hebben. 

Wordt een beter & mooier iemand dankzij hypnose. Ik help je er graag bij.

Samen stellen we de hypnosesessie samen zodat je tijdens de hypnose niet voor verrassingen komt te staan en ik eigenlijk alleen maar jouw gids ben tijdens JOUW sessie.

In deze 'over hypnose' wil ik je ook gewoon geruststellen ... het is 100% veilig, je ondergaat geen enkele verandering die je zelf niet wenst, je kan meteen na de sessie perfect weer functioneren en je in het verkeer begeven en de sessie wordt telkens opgenomen zodat je ze naderhand thuis opnieuw kan beluisteren.

Na elk bezoek krijg je steeds ook een ingesproken zelf-hypnose sessie thuisgestuurd die je hypnose-ervaring ter plaatse nog ondersteunt en versterkt.

Ik dank je nu al voor het vertrouwen en voor het gegeven dat ik de eer krijg deel te mogen uitmaken van jouw start van je nieuwe leven.

78678FFB-C58C-45D8-9E49-84263854B267.jpeg

bottom of page